Ziyaretten notlar…

07 Ocak 2022 16:06

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcükİlçe Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır, İlçe Yöneticileri Cemalettin Öztürk ve İbrahim İnanç Çakıroğlu ile MHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, öncekigün gazetemize ziyarette bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Gölcükİlçe Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır, ziyarette yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek, ilçemizde bulunan okullara ziyarette bulunduklarını, Milliyetçi Hareket Partisi olarak kesintisiz bir şekilde sahada olmaya devam etiklerini, okulların sorunlarını dinlemeye, sorunları gerekli yerlere iletmeye gayret ettiklerini ve ziyaretlerinin sonucunda ise rapor hazırlayıp, il başkanlığı ve genel merkezlerine ulaştırdıklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcükİlçe Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır, kesintisiz olarak sahada olmaya devam ettiklerini belirttiği konuşmasında, “Öncelikle siyasi hareketimizi, sonrasında Cumhur İttifakı’nın ülke için önemini anlatmaya devam ediyoruz. Belediye ile istişare halindeyiz. Çeşitli önerilerimizi belediyeye aktarıyoruz. Gerekli temaslarımızı MHP olarak sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Çetin Çıldır, konuşmasında “Okullarımızda yaptığımız ziyaretlerde oldukça önemli konuların olduğunu gördük. Meslek lisemiz oldukça büyük projelere imza atıyor. Bizler de bu konularda gereken özeni gösterirsek okulumuz daha büyük adımlar atabilir. Okulumuzun bu ayrıcalıklı başarılarını herkese aktarmamız gerekir” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Yöneticisi İbrahim İnanç Çakıroğlu ise esnafın kendilerine, Gölcük’ün bir cazibe merkezi olmaması konusunda sıkıntıları aktardıklarını ifade ederek, “İnsanlarımız, alışverişlerinde İzmit’i tercih ediyor. Esnafın bu konuda bir çözüm talebi var. İlçemizde 40’ar bin metrekarelik alanlar var. Gölcük’ü cazibe merkezi haline getirebilecek alanlar olarak göze çarpıyor. Detaylı bir çalışma yapılırsa cazibe merkezi yapabilecek alanlar oluşturulabilir. Bunda da Gölcük esnafına önceliğin verilmesinin gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan MHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, “Vatandaşlarımız ve sahadan partimize gelen talepler ve şikayetler, parti organlarımız tarafından toplanıyor. Süzgeçten geçen tüm fikir ve istekleri ittifakımıza uygun bir şekilde iletiyoruz. MHP, bu ittifaka oldukça büyük bir özen gösteriyor. Talepleri başkanlara söylüyoruz ve tüm mağduriyetlerin giderildiğini söyleyebiliriz. Alışveriş merkezi konusunda tüm kriterleri düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Gürültü kirliliğinin etkisi

Gürültünün insan sağlığı üzerindeki etkilerinin oldukça fazla olduğu bilinmektedir. Teknolojik alet ve makinelerin günümüzde çoğalmasına bağlı olarak gürültü kirliliği artış gösterse de, bazı gürültüler var ki, insanların elinde olan ve karşı tarafa yapılmaması gereken hareket ve davranışlar olarak karşımıza çıkabilmektedir. Mesela; nedendir bilinmez ama araç kullanırken bazı sürücüler elini adeta araçlarının kornasından çekmezler.Zamanla alışkanlık yapmış olacak ki bazı kimseler, en küçük bir şeyde hemen kornaya basma gereksinimi duyabiliyor. Burada sabırlı davranmak ise ön plana çıkıyor. Bazı kimseler, bazen sabırsız davranarak, bazen de sırf havasına hiçte hoş olmayan bu davranışı çok defa gerçekleştirebiliyor.

Toplumun ortak olarak kullandığı yerlerdeki gürültü seviyesi, aynı zamanda tüm vatandaşları ilgilendirmektedir. Özellikle insanların istirahat saatleri olan akşam saatlerinde veya gece, duyarsız bir kimsenin gürültü kirliliğine neden olması, hiçte hoş karşılanacak bir durum olmasa gerek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X