Nice 35. senelere…
İlçemizde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, derneklerinin 35. kuruluş yıldönümü ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla dün Anıtpark’ta bir program gerçekleştirdi. Çok sayıda dernek üyesinin katılım gösterdiği programda konuşma yapan TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,“Genel merkezimizin 17 Ekim TEMAD’ın Kuruluş Günü’nü Ankara’da kutlama kararı gereği şubeler, kutlamalarını bir gün önceye aldı. 17 Ekim, aynı zamanda TEMAD’ın önderliğinde uluslararası düzeyde Astsubaylar Günü olarak kutlanmaktadır. Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu” dedi.
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, konuşmasında “TEMAD Gölcük Şubesi olarak 1800 üye sayısına ulaşan, 17 üniversite öğrencisine burs veren bir sivil toplum kuruluşu olduk” ifadelerine yer vermesi deoldukça büyük bir aile olduklarının da göstergesi oluyor.
Üyelerine yönelik olarak çeşitli kültür gezileri düzenleyen TEMAD Gölcük Şubesi, bu gezilerle moral motivasyonu arttırarak, yalnızca üyelerinin değil, ailelerin de bir bütün olmasında fark yaratıyor. Dernek binasında üyelerini gayet nezih ve güzel bir ortamda ağırlayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi, eski anıların ve dostlukların paylaşılmasında da önemli rol oynuyor.
Dernek üyeleri böylesine güzel bir ortamda birçok şeyi paylaşıp, üzüntü ve sevinçlerine ortak olmaktadırlar. Burada önemli noktalardan birisinin de derneğe ait güzel bir yerin kazandırılması olduğunu düşünüyorum.
Üyelerine dönem içerisinde çeşitli kültür gezileri ve yemek organizasyonları da düzenleyen TEMAD Gölcük Şubesi, sosyal etkinlik ve aktivitelere de katılım gösteriyor. Düzenlenen kültür gezileri ile üyelerinin moral ve motivasyonunu arttıran TEMAD Gölcük Şubesi, aynı zamanda, üyeleri arasında birlik ve beraberliğin daha fazla arttırılmasında önemli katkı sunuyor.
Yıl içerisinde dernek binasında üyelerine yönelik olarak çeşitli bilgilendirme seminerleri düzenleyerek, yenilikler hakkında bilgiler veren Dernek Yönetimi, aynı zamanda sağlık konusunda uzman doktorların vermiş olduğu bilgilerle üyelerini sağlık konusunda daaydınlatmaadına çalışmalarda bulunuyor.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi, üniversite öğrencilerine yönelik olarak vermiş olduğu burslarla, eğitim alanında desteğini geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam ettiriyor.TEMAD Gölcük Şubesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyelerinin desteği ve gönüllü bağışlarıyla öğrencilere burs imkanı sağlaması, örnek alınması ve takdirle karşılanması gereken önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin 35. kuruluş yıldönümü ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, daha nice yıllara ulaşmasını diliyorum.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- Empati, iletişimde önemli etken 15 Mart 2026 Pazar
- Hizmet ve emeğe sahip çıkılmalı 12 Mart 2026 Perşembe
- Teknoloji ve zaman kavramı 11 Mart 2026 Çarşamba
- Trafikte gereken duyarlılık… 10 Mart 2026 Salı
- Evsel atık sorunu… 09 Mart 2026 Pazartesi
- Beklenen davranışlar… 08 Mart 2026 Pazar
- Örnek davranışlar sergilemek 05 Mart 2026 Perşembe
- Gereken bilinç ve farkındalık 04 Mart 2026 Çarşamba
- Sabırlı olabilmek önemli bir etken 03 Mart 2026 Salı
- Okuma alışkanlığı ve teknoloji… 02 Mart 2026 Pazartesi