Başkan Denlikol, devam ediyor
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun geçtiğimiz ocak ayında yapmış olduğu toplantıda Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, platformun dönem başkanı seçilmişti. Başkan Denlikol ve platforma üye dernekler, yeni dönemle birlikte ilçemizde düzenlenen çok sayıda soysal etkinlik ve aktiviteye katılarak destek vermiş, bunun yanında ilçemizde yaşayan vatandaşlara yönelik olarak seminerler düzenlemişti.
Kültür derneklerini daha fazla kesime tanıtabilmek adına çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiren Platform, yapmış oldukları etkinliklerle adından söz ettirmesini bildi. Kültür Dernekleri Platformu ilerleyen dönem içerisinde kadın kollarını da oluşturarak, ilçemize katkı sunabilmek için kadınların projelerinin önemli olduğunu göstermiş oldu.
Toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye çalışan ve bunda da başarılı olan Kültür Dernekleri Platformu, dönem içerisinde platforma üye bir dernekte her ay düzenli olarak toplantılarını gerçekleştiriyordu. Başkan Bülent Denlikol, geçen süre zarfında kendilerine ait bir yer ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyordu. Geçtiğimiz ay içerisinde yeni yerini açarak hizmet vermeye devam eden Kültür Dernekleri Platformu, bu sorunu da gidermiş oldu.
Dönem başkanlığına seçildikten sonra çalışmalarına devam eden Başkan Denlikol ve üye dernekler, ilçemize katkı sunabilmek adına çalışmalarda bulundu. Kültür Dernekleri Platformu, ilçemizde çeşitli zamanlarda yapmış olduğu etkinlik ve aktivitelerle, ilçemizde sosyal hayatın canlı kalmasına da yardımcı oldu.
Geçtiğimiz dönem içerisinde üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilere yönelik olarak seminer, ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza destek olabilmek amacıyla mavi kapak kampanyası, Ramazan ayında düzenlemiş oldukları iftar programı, 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde düzenlemiş oldukları etkinlik, kitap kampanyası ve okuma yazma kursu gibi etkinlikler aklıma ilk gelenler arasında bulunuyor.
Belirtmiş olduğum etkinlik ve aktiviteler dışında birçok faaliyette bulunan ve destek olan Platform, inanıyorum ki bundan sonra da aynı hızda çalışmaya devam edecektir. Üst üste ikinci kez Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı seçilen Bülent Denlikol’u tebrik ediyor, yeni dönemde de Platform olarak şimdiye kadar sergilemiş oldukları başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.
Demirkol, ilçemizi temsil ediyor
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Seramik, Cam ve Çinicilik Programı Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, katılmış olduğu sempozyum, seminer ve çalıştaylarda ilçemizin ve ilimizin adını duyurmaya devam ediyor. Nermin Demirkol, geçtiğimiz ay Kocaeli Üniversitesi’nde ‘Dünyada Seramik’ isimli fotoğraf sergisi açmış ve sergi oldukça beğeni toplamıştı.
Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, son olarak Başkent Üniversitesi’nde düzenlenen Raku Çalıştayı’na katılım göstererek ilimizi Ankara’da başarıyla temsil etti. İlçemizde sanatın gelişmesi ve daha fazla kesime yayılması adına çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, aynı zamanda herkesin takdirini topluyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- Olumlu yönden bakabilmek… 27 Ocak 2026 Salı
- Teknoloji ve iletişim… 26 Ocak 2026 Pazartesi
- Sorumluluk ile hareket etmek… 25 Ocak 2026 Pazar
- Otopark alanları ve duyarlılık… 22 Ocak 2026 Perşembe
- Kapalı pazarlar fayda sağlıyor 21 Ocak 2026 Çarşamba
- Çevre bilinci önemli etken 20 Ocak 2026 Salı
- Çevre bilinci önemli etken 20 Ocak 2026 Salı
- Önyargılı olmamak… 19 Ocak 2026 Pazartesi
- Duyarlılık ve empati sorunları giderir 18 Ocak 2026 Pazar
- Yarıyıl tatili iyi değerlendirilmeli… 15 Ocak 2026 Perşembe