Tek maçlı gecede gol yağmuru!
Tek maçlı gecede gol yağmuru!
14. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda heyecan dozu her geçen gün daha da artıyor. Turnuvanın 14. gününde programda tek maç yer alırken, iki iddialı ekibin mücadelesi futbolseverlere adeta bir gol ziyafeti sundu.
SİVASLILAR HÜCUM HATTIYLA GÜLDÜ
Hakem Emir Akdilek’in düdük çaldığı gecenin tek müsabakasında Kocaeli Sivaslılar Derneği ile Kontrat İnşaat karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren iki takımın da açık ve hücum odaklı bir futbolu tercih etmesi, sahada yüksek tempolu bir oyun ortaya çıkardı.
NET SKORLA KAZANDILAR
Kocaeli Sivaslılar Derneği, Mustafa Aslı (2) ve Şenol Arslan’ın (2) çok etkili performansları ve attığı gollerle skor üstünlüğünü elinde tutmayı bildi. Takımın diğer golleri Mehmet Can Çiçekli, Sercan İnalkaç ve Yakup Karabulak’tan geldi. Kontrat İnşaat ise Fatih Uzun (2), Hicri Uluçay ve Batuhan Çiftçi ile dirense de mağlubiyete engel olamadı. Sahadan 7-4’lük net bir skorla galip ayrılan Kocaeli Sivaslılar Derneği, haftayı galibiyetle tamamladı.