Syrota ile yollar ayrıldı
29 Ocak 2026 16:37

Syrota ile yollar ayrıldı

Syrota ile yollar ayrıldı

Ara transfer döneminde kadro yapılanmasını sürdüren Kocaelispor’da bir ayrılık daha yaşanıyor. Yeşil-siyahlıların bu sezon Dinamo Kiev’den kiraladığı Ukraynalı savunmacı Syrota, TFF 1. Lig temsilcisi Amedspor’a transfer olmaya hazırlanıyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Edinilen bilgilere göre Amed SF, Syrota’nın bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardı. Bu gelişmenin ardından Ukraynalı stoper, İzmit’ten ayrılarak transfer sürecini tamamlamak üzere Diyarbakır’a hareket etti.

RESMİYET KAZANMASI BEKLENİYOR

Syrota’nın, kısa süre içerisinde Amed SF ile sözleşme imzalayarak Kocaelispor kariyerine resmen nokta koyması bekleniyor. Öte yandan daha önce Kocaelispor’dan ayrılan Tarkan Serbest’in de Amed SF’ye transfer olmasıyla birlikte, Syrota bu süreçte yeşil-siyahlılardan Diyarbakır ekibine giden ikinci oyuncu olacak. 

BENZER HABERLER
X