“Şampiyonluğu henüz kaçırmadık”
28 Aralık 2022 17:13

“Şampiyonluğu henüz kaçırmadık”

“Şampiyonluğu henüz kaçırmadık”

Gölcükspor devre arasına zirve yarışından uzak girse de umutlarını yitirmedi. Sancaktepe FK maçından sonra teknik adam Ömer Faruk Uzuner’in istifasının etkileri sürerken, kırmızı şimşeklerin basın sözcüsü Eyüp Doğan “Matematiksel olarak şampiyonluğu kaçırmadık. Şu an uzak görünüyor olabiliriz ama mücadelemiz devam edecek” dedi

“HOCAMIZDAN MEMNUNDUK, KENDİSİ İSTEDİ”

Gölcükspor’un Basın ve Medya İlişkileri Sorumlusu Eyüp Doğan sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Doğan” Matematiksel olarak şampiyonluğu henüz kaçırmadık. Şu an uzak görünüyor olabiliriz ama mücadelemiz devam edecek. Amacımız ligi Kocaeli ve Marmara takımlarının en iyisi olarak bitirmeye çalışmak” dedi. Doğan, teknik direktör Ömer Faruk Uzuner’in istifasıyla ilgili “ Biz hocamızdan memnunduk. Oyun anlayışı ve hamleleri, futbolcularla ilişkisi gayet yerindeydi. Kendisi affını istedi. Takımın önünün açılması gerektiğini belirtti. Biz de kabul etmek durumunda kaldık. Açıklamasında kastettiği kaos ortamı Gölcükspor yönetiminde yok. Gayet uyum halindeyiz ve sağlam bir birlikteliğimiz var. Farklı kesimleri işaret etmiş olabilir. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“ENFLASYONA RAĞMEN BÜTÇEYİ AŞMADIK”

Sezona tasarruflu bir bütçeyle başladıklarını belirten Doğan “ Geçen yılki bütçemiz 2 buçuk Milyon TL’ydi. Bu sezonun başında da yüksek enflasyona rağmen aynı bütçeyi belirledik. Normalde 5-6 Milyon TL’ye çıkartmamız gerekiyordu fakat biz az maliyetle kemik kadromuzu kurduk. Şu anda takımda vazgeçilmez 5-6 futbolcumuz mevcut. Devre arasında yeni hocamız ile birlikte 6 nokta transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu takviyelerle daha iyi bir devre bizi bekliyor olacak. Gölcükspor olarak hedefimiz her zaman profesyonel ligdir” dedi.

“YENİDEN ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ”

Sezonun son haftalarında sakatlıklarla boğuştuklarının altını çizen Eyüp Doğan “Kilit ve yıldız isimlerimiz son haftalarda sakatlıklarından dolayı takıma katkı sağlayamadı. Toplamda 8-9 futbolcumuzdan sakatlıkları dolayısıyla mahrum kaldık. Oktay, Serbay ve Furkan gibi kaliteli ayaklarımızdan yoksunduk. İkinci devreye sarkan sakatlık durumu söz konusu değil. Öte yandan iç sahada şanssız birkaç maç yaşadık. Transfer havuzumuzdan görüşeceğimiz ve takıma katacağımız isimlerle yeniden üst sıralara tırmanacağız” şeklinde konuştu.

X