Ramil atmosfere hayran kaldı
Kocaelispor'un yeni transferi Ramil Sheidaev, Eyüpspor maçındaki atmosfere ve taraftarların desteğine hayran kaldığını ifade etti. Azeri oyuncu, "Tabii ki oynamak isterim ama bu hocamızın kararı" dedi
“TARAFTARIMIZ MÜKEMMEL”
İdman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Ramil Sheidaev, Eyüpspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada," İyi bir maç oldu. Hızlı gelişen bir maçtı aslında. İzlediğim kadarıyla atmosfer harikaydı. Eyüpspor için zor bir maç oldu. Taraftarlarımız sayesinde bunu gerçekleştirebildik. Çünkü büyük bir baskı kurdular onların üzerinde. Bu açıkçası hoşuma da gitti. İyi bir maç olduğunu söyleyebilirim"dedi. Transferi ilgili yaşanan süreci anlatan Azeri futbolcu," Reşat Sadıkov ile konuştum ama çok yoğun bir konuşmamız olmadı. Konuşmamızın çoğunluğunda da taraftarlarımızdan bahsetti. Kocaelispor'un çok iyi bir taraftara sahip olduğunu söyledi. Ardından da buraya gelmenin tabii ki nihai kararın benim olduğunu söyledi. Nasıl hissediyorsan, kendin için nasıl iyisini hissediyorsan onun kararını vermelisin dedi. Ben de buraya gelmeyi tercih ettim" diye konuştu.
“TAKIMDAKİ HAVA ÇOK İYİ”
Takımda havanın iyi olduğunu belirten Ramil Sheidaev, "Benim için aslında kolay bir durum. Çünkü iyi bir arkadaşlık var burada. Ayrıca Türkiye'yi de kültür olarak biraz biliyorum. Türkçeyi de birazcık biliyorum. Din açısından da benim için bir farklılık yok. Aynı dindeyiz. Takım arkadaşlarımla gelip konuşuyorum, iyi vakit geçiriyorum. O yüzden benim için her şey iyi. Tabii ki oynamak isterim ama bu hocamızın kararı. Hocamızın kararına her zaman saygı duyuyorum. Şampiyonluk konusunda da adım adım gitmemiz gerekiyor. Şu anda liderle aramızda 9 puan fark var. Öncelikli amacımız Süper Lig'e çıkmak tabii ki. Ama birinci olarak, şampiyon olarak çıkmak için de adım adım gideceğiz. Maç maç bakacağız. Onun için çabalayacağız" şeklinde konuştu.