“Örnek olacak bir yardım gecesi planlıyoruz"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremzedelere yardım etmek amacıyla kampanya başlattıklarını ifade ederek, “Tür futbol ailesi olarak tüm dünyaya örnek olacak bir şekilde önemli bir yardım gecesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi
1 MART’TA BAŞLIYOR
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1 Mart Çarşamba günü depremzedelere yardım amacıyla başlatacakları ‘Omuz Omuza’ kampanyası ile ilgili kulüp başkanlarıyla beraber açıklamalarda bulunduBaşkan Büyükekşi, 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde birçok vatandaşın hayatını kaybettiğini ifade ederek, " 1 Mart'ta saat 20.00'de Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Kulüpler Birliği Vakfı ve beINSports'un ortaklaşa düzenleyeceği bir organizasyon olacak. Hedefimiz depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılayabilmek. Konteyner ve kalıcı konut sorununu çözebilmek için futbol dünyası olarak bir araya geliyoruz. Türk futbol ailesi olarak tüm dünyaya örnek olacak bir şekilde önemli bir yardım gecesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.
“12 FARKLI ÖZEL MAÇ PLANLIYORUZ”
‘Omuz Omuza’ kampanyasının 15 Haziran'a kadar süreceğinin altını çizen Başkan Büyükekşi, "Bir seferlik bir kampanya yapmayacağız. Galatasaray-Adana Demirspor özel maçı olacak. 12 farklı özel maç planlıyoruz. Yurt dışından takımlar da getirebiliriz. Bunu farklı yardım kampanyalarıyla desteklemek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.