Murat Son, Kandıra G.B ile görüştü
06 Temmuz 2026 11:32

Murat Son, Kandıra G.B ile görüştü

Murat Son, Kandıra G.B ile görüştü

Alikahyaspor’daki görevinden ayrılan Murat Son’un yeni sezondaki adresi belli olmak üzere. Süper Amatör Lig’de Alikahya Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan ve takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran Son’un, Kandıra Gençlerbirliği ile görüşmelerde büyük ölçüde ilerleme kaydettiği öğrenildi.

ZEKERİYA BAYRAKTAR İLE TEMASLAR İLERLEDİ

Kandıra Gençlerbirliği’nde yeni dönem başkanı Zekeriya Bayraktar’ın göreve gelmesinin ardından teknik yapılanma için çalışmalar hız kazandı. Bu doğrultuda Murat Son ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı öğrenildi. Başkan Bayraktar’ın yeni sezon planlamasında güçlü bir teknik yapılanma kurmak istediği, Murat Son isminin de bu planlamada öne çıktığı belirtiliyor.

ALİKAHYA’DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞTI

Murat Son, geçtiğimiz sezon Alikahya Belediyespor ile önemli bir başarıya imza atmıştı. Süper Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Son, takımını Bölgesel Amatör Lig’e taşıyarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu başarının ardından Alikahyaspor’dan ayrılan deneyimli teknik adam için kulüp tarafından teşekkür mesajı yayımlanmıştı.

YENİ SEZONDA ADRES KANDIRA OLABİLİR

Murat Son’un yeni sezonda Kandıra Gençlerbirliği’nin başında yer alması bekleniyor. Anlaşmanın kısa süre içinde resmiyet kazanması halinde Kandıra temsilcisi, yeni döneme şampiyonluk tecrübesi bulunan bir teknik adamla başlayacak. 

X