Kocaelispor hırslı çalışıyor
06 Kasım 2025 13:00

Kocaelispor hırslı çalışıyor

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Kocaelispor, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde Körfez Brunga Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti

KONSANTRASYON ÜST SEVİYEDE

Takımda morallerin ve motivasyonun yüksek olduğu gözlenirken, antrenman dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı. Daha sonra teknik-taktik varyasyonlar üzerinde durulurken, oyuncuların oldukça istekli bir görüntü sergilediği dikkat çekti.

PETKOVİC VE RİVAS YOK

Kocaelispor’da sakatlığını atlatan Massadio Haidara takımla birlikte çalışmalara başladı. Bir süredir sahalardan uzak kalan oyuncunun dönüşü teknik heyeti sevindirdi. Başakşehir maçında sahalara dönen Darko Churlinov da sakatlığını tamamen atlatarak takımla tam kapasite antrenman yaptı. Sakatlığı devam eden Bruna Petkovic ile Rigoberto Rivas çalışmalara katılmadı.

X