Kocaeligücüspor hedeflerini açıkladı
28 Mayıs 2023 11:30

Kocaeligücüspor hedeflerini açıkladı

Kısa bir süre önce kurulan Kocaeligücüspor düzenlediği basın toplantısında kulübün hedeflerini açıkladı. Başkan Hamdi Yılmaz ve Altyapı Koordinatörü Onur Kından gazetecilerin sorularını cevapladı

ÇOCUKLARIMIZA HAYAL KURUYORUZ

Yeni kurulan Kocaeligücüspordüzenlediği basın toplantısında hem yerel basınla tanıştı hem de kulübün hedeflerini açıkladı. Çocuklarının Kocaelispor U17 ve U12 takımlarında oynadığını ifade eden ve geçmiş yıllarda Kocaeli Güneşspor ile Gölcük Karadenizspor’da yöneticilik yaptığını belirten Kulüp Başkanı Hamdi Yılmaz,”  Kulübümüz faaliyetlerini altyapıda 6-13 yaş grubunda sürdürecek. Çalışmalarımızı Yuvam Kavanium Spor Tesisleri’nde yapacağız.Sporcularımızservis araçlarıyla idmanlara gelecek. İzmit, Başiskele, Gölcük, Derince ve Gölcük ilçelerinde şubelerimiz olacak.Yönetim Kurulumuz 8 kişiden oluşuyor, 37 üyemiz bulunuyor. Her kategoride 22 sporcumuz olacak, bir takım daha satın aldık. 2 milyonluk bütçemiz hazır. Hayal satmıyoruz ,çocuklarımızahayal kuruyoruz” dedi.

YENİ YILDIZLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Kocaeligücüspor’da Altyapı Koordinatörü olarak Onur Kından görev yapacak, teknik heyetin Onur Türk ve Kürşat Yağcı yer alacak, ayrıca iki isim daha teknik ekibe katılacak. 1997 İzmit doğumluKocaeligücüspor Altyapı Koordinatörü Onur Kından,” Başkanımızın özkaynak düzenine bağlı düşünceleri, vizyon ve projeleri hoşuma gittiği için görevi kabul ettim. Amacımız çocuklarımızı erken yaşlarda futbolla tanıştırıp, küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmalar sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olacağız.Aynı zamanda futbol oyununu sevdirmek, iyi bir taraftar ve futbolsever olmalarını sağlayacağız. Futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit etmek ve bu yetenekleri futbol yarışmacı takımlarımızın hizmetine sunarak yeni yıldızlar yetiştireceğiz. “ dedi.

X