Kandıraspor U14 fırtına gibi esiyor
18 Kasım 2025 17:34

Kandıraspor U14 fırtına gibi esiyor

Küçük yaş kategorilerinde ilçeyi başarıyla temsil eden Kandıraspor’un 2012–2013 doğumlu oyunculardan oluşan U14 takımı, hafta içinde ve hafta sonunda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak namağlup unvanını sürdürdü

FARKLI GALİBİYETLER

Kandıraspor’un geleceğini oluşturan U14 takımı, hafta içinde ve hafta sonunda çıktığı iki kritik karşılaşmayı da kazanarak hem formunu hem de namağlup serisini sürdürdü. Hafta içi oynanan mücadelede 41 Futbol Kulübü’nü İsmail Açıkgöz’ün attığı 2 gol ile Ege Tuncer ve Muhammet Yılmaz’ın katkıları sonucunda 5-0 mağlup eden Kandıra ekibi, haftasonu ise Alikahya Belediyespor’u 4-1’le geçti. Bu maçta hat-trick yapan İsmail Açıkgöz ile Bahadır Eren skora katkı sağlayan isimler oldu.

ŞAMPİYONLUK İDDİASI SÜRÜYOR

Kandıraspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, aynı yaş grubunun son iki yılda U12 ve U13 liglerinde şampiyon olduğuna dikkat çekilerek şu ifadeler kullanıldı: “Bu yıl da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Oyuncularımızın performansından son derece memnunuz. Hedefimiz şampiyon olup Türkiye Şampiyonası’na katılarak ilçemizi daha büyük arenalarda temsil etmek. Kulübümüzün faaliyetlerini sürdürmesine katkı sağlayan tüm kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyoruz.” Kandıraspor U14 takımı, aldığı sonuçlarla birlikte şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlü şekilde sürdürüyor.

X