Kadro revizyonu olacak
03 Aralık 2024 14:48

Kadro revizyonu olacak

Adanaspor maçında kadro revizyonu yapan ve ilk 11'de 4 değişikliğe giden teknik adam Ertuğrul Sağlam, Y. Malatyaspor müsabakasında rotasyona devam edeceğini belirtti

İLK 11'DE 4 DEĞİŞİKLİK OLMUŞTU

Kocaelispor, 14. Haftanın maçında Adanaspor’u 2-0 yenerek Trendyol 1.Lig’de liderliğini sürdürdü. Teknik adam Ertuğrul Sağlam bu maçta biri zorunlu olmak üzere ilk 11’de 4 değişiklik yaptı. Temsilcimiz son maçta sahaya Gökhan, Mehmet, Muharrem, Caner ,Tarkan, Pedrinho, Vukovic, Barış, Mendes, Oğulcan ve Markao tertibi ile çıktı. Deneyimli çalıştırıcı Appindangoye, Yusuf Cihat Çelik ve Berizde’yi yedek bırakırken, Markao, Caner ve Barış ilk 11’de başlamıştı.  Sarı kart cezalısı sağ bek Ahmet Oğuz’un  yerine ise  Mehmet Yılmaz oynamıştı.

AHMET OĞUZ CEZASINI TAMAMLADI

Cezasını tamamlayan Ahmet Oğuz bu hafta formasına kavuşacak. Sağlam,” Malatya maçında da rotasyon yapabiliriz. Sakatlığı ve sıkıntısı olan oyuncularımız var. Gözlemleyip değerlendireceğiz. O günkü maçla ve sonrasındaki maçla alakalı bir kadro çıkaracağız” dedi. Yeni Malatyaspor maçında kalede, savunmada, orta saha ve hücum hattında yeni isimlerin forma giyme ihtimali yüksek gözüküyor. Markao’nun yine ilk 11'de başlaması genç futbolcularından Furkan Gedik, Onur Öztonga ve Mesut Can Tunalı’nın süre alması bekleniyor.

X