İzmit Belediyesi yeni güreşçiler yetiştiriyor
İzmit Belediyesi, Ata sporu güreşin yaygınlaşması ve yeni şampiyonların yetişmesi amacıyla ücretsiz güreş okulunda yeni güreşçiler yetiştiriyor
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İzmit’in sporcu fabrikası kimliğini geri kazanması adına altyapıya büyük önem veren İzmit Belediyespor, güreş okulu ile birlikte yeni şampiyonlar yetiştiriyor. İzmit Belediyespor Güreş Okulu çalışmalarını Alikahya Atatürk Spor Salonu’nda sürdürüyor. Güreş okulunda dersler Bayram Güreşen’in sorumluluğunda, Oğuzhan Ünal ve Furkan Güler’in antrenörlüğünde yapılacak.
HAFTANIN 7 GÜNÜ İDMAN
22 Ağustos Salı günü itibarıyla güreş okulu başvuruları da alınmaya başladı. 10-16 yaş arası çocukların yer alacağı güreş okulunda haftanın 7 günü 10.30-17.30 saatleri arasında idmanlar yapılıyor. Başarılı olan sporcular ise İzmit Belediyespor Güreş Takımı bünyesinde lisanslı bir şekilde müsabakalara katılacak.