İTA kış sezonuna hazır
Kulüp Başkanlığını Recep Durul’un yaptığı İzmit Tenis Akademisi’nde (İTA) çalışmalar devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu gerçekleşen çalışmalar sömestr tatilinin yaklaşmasıyla birlikte daha da hız kazanacak.
MODERN TESİSLERDE ÇALIŞMA
Yahya Kaptan’da Recep Durul’un işletme sahibi olduğu İtasportx Tesisleri içerisinde bulunan İzmit Tenis Akademisi son derece modern bir alanda çalışmalarını sürdürüyor. Konfor ve son teknoloji ile Türk Tenisine damga vurmaya hazırlanan kulüp kalabalık sporcu ordusuyla gelecekten bir hayli ümitli. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Kocaeli’de yeterlilik belgesine sahip ve federasyon tarafından tescilli kulüpte haftanın 7 günü idman yapılıyor.
ULUSAL TURNUVA İMKANI SAĞLIYOR
Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere çocuk grubu ile çalışmalarını sürdüren İzmit Tenis Akademisi, sömestr tatilinde e kapılarını açacak. TTF tarafından tescilli olan kulüp bünyesindeki her sporcuya lisans çıkararak geleceğe hazırlıyor. Altyapıda yetişen sporcularına lisans çıkarması sonrası Ulusal Turnuvalarda da yarışma imkanı sağlıyor. Yoğun katılım içerisinde eğitimlerine devam eden kulüpte şimdiden birçok sporcunun turnuvalarda boy gösterme aşamasına geldiği kaydediliyor.
DENEYİMLİ ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE
İtasportx Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren ve geleceğin tenisçilerini yarışmacı hale getirmek için uğraş veren kulüpte koordinatörlüğü milli antrenörlük yapmış Uğur Gökhan Uluç yapıyor. Aynı zaman da kulübün baş antrenörü olarak da görev yapan Uluç’un ekibinde altyapı antrenörü olarak İsmail Altınöz, Fırat Çetiner, Ali Kocatürk ve Burak Aydın görev yapıyor. Kulüp sporcularının gelişimi ve takibinde rol alan ekip başarılı çalışmaları ile kentte ve spor kamuoyunda büyük takdir topluyor.