27 Ağustos 2025 10:19
Hırçın Kocaelispor
Trendyol Süper Lig’de ilk 3 hafta geride kalırken Kocaelispor’un kart istatistikleri de ortaya çıktı. Ligin açılış haftasında Trabzonspor ile oynanan karşılaşmayı kart görmeden tamamlayan yeşil-siyahlılar, sonraki iki haftada ise toplam 6 kart gördü
İkinci haftada evinde Samsunspor'u ağırlayan Körfez ekibinde Show ve Joseph Nonge sarı kartla cezalandırılırken, Samet Yalçın direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı.
FENERBAHÇE MAÇINDA 3 SARI KART
Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşılaşmasında ise 3 sarı kart birden çıktı. Can Keleş, Tayfur Bingöl ve Show gördükleri kartlarla takımın hanesine yazılan sarı kart sayısını artırdı.
KÖRFEZ'E TOPLAMDA ALTI KART ÇIKTI
Böylece ilk 3 haftada toplamda 5 sarı, 1 kırmızı olmak üzere 6 kart gören Kocaelispor, Süper Lig fair-play sıralamasında 17. basamakta yer aldı. Ligin en fazla kart gören ekibi ise 8 sarı kartla Gaziantep FK oldu.
BENZER HABERLER