Güzide Gebzespor, Play-Off’a kalamadı
Güzide Gebzespor, Play-Off’a kalamadı
TFF 2. Lig 33. hafta mücadelesinde Güzide Gebzespor, sahasında Mardin 1969 Spor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla üst üste üçüncü yenilgisini alan Gebze temsilcisi, play-off umutlarını başka bahara bıraktı. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip maça hızlı başladı. 22. dakikada Mert Miraç Altıntaş’ın golüyle öne geçen Mardin temsilcisi, 44. dakikada Mücahit Can Akçay ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı önde kapattı.
İLK YARIDA FARKI AÇTILAR
İlk 45 dakikada oyunun kontrolünü elinde tutan Mardin 1969 Spor, bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 üstün gitti. Güzide Gebzespor ise bu bölümde üretkenlikten uzak kaldı.
TEPKİ YETERSİZ KALDI
İkinci yarıya daha istekli başlayan Güzide Gebzespor, 53. dakikada Hüseyin Seyhan’ın golüyle farkı bire indirdi. Ancak kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayan ev sahibi ekip, sahadan puansız ayrıldı.
ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYET
Bu sonuçla son haftalardaki düşüşünü sürdüren Gebzespor, ligde üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Mor-Beyazlı ekip, bu kayıpla birlikte play-off yarışında geriye düşerken, hedeflerini de bir sonraki sezona bırakmak zorunda kaldı.