Gölcükspor’un kupa rakibi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası’nda 1. Tur maçlarının tamamlanmasının ardından 2. Tur eşleşmeleri gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. Gölcükspor’un kupadaki rakibi Yozgat Belediye Bozok Spor oldu.
KARŞILAŞMA GÖLCÜK’TE OYNANACAK
TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’da Yozgat Belediye Bozok Spor ile eşleşti. Kupadaki mücadele, 6-7-8 Ekim tarihleri arasında Gölcük’te oynanacak. Karşılaşmanın kesin tarihi ve başlama saati Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.
ÖZDEMİR VE YÖNETİCİLER KURA ÇEKİMİNDE
Gerçekleştirilen kura çekimine kulübümüzü temsilen Başkanımız Kadir Özdemir ile yöneticilerimiz Ali Murat Bitik, Bünyamin Kaplan ve katılım sağladı. Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Yozgat Belediye Bozok Spor karşısında tur için mücadele edecek.