Gölcükspor özel maçı kaybetti 2-0
Bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Gölcükspor, Bolu kampında oynadığı ilk özel maçta Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad’a 2-0 yenildi
MÜCADELECİ FUTBOL DİKKAT ÇEKTİ
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdüren Gölcükspor, kamp programındaki ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlılar, mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ilk ve ikinci yarısında rakibine ön alanda baskı kurmaya çalışan Gölcükspor, mücadeleci futboluyla olumlu görüntü sergiledi.
BASKILI OYUN SONUÇ VERMEDİ
Oyunun büyük bölümünde istekli bir performans ortaya koyan kırmızı-siyahlılar, yakaladığı fırsatları değerlendiremezken Al Ittihad bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Teknik heyet, hazırlık karşılaşmasında birçok oyuncuya forma şansı vererek takımın son durumunu değerlendirme fırsatı buldu. Gölcükspor, Bolu kampındaki çalışmalarını ve hazırlık maçlarını sürdürerek yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.