Gölcük bayramı doyasıya kutladı
Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamındailçede önemli spor faaliyetleri düzenledi
BUZDA ŞOV YAŞANDI
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Gölcük Buz Pisti Salonunda antrenör Zeynep Kaçar eşliğinde 12 sporcu ile Buz Sporları gösterisi yapıldı. Sporculara madalya ve katılım belgeleri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan ve Gölcük Halk Eğitim Müdürü Necmettin Türkmen tarafından takdim edildi.
FUTSAL NEFES KESTİ
15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi,Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokul ve Liseler arası “Futsal ve Voleybol 19 Mayıs Gençlik Kupası”turnuvası 486 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.Dereceye giren sporculara ödüllerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ,Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan , Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından verildi.
ÖDÜLLER VERİLDİ
15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi,Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokul ve Liseler arası “Dart Turnuvası” 60 sporcunun katılımıyla Gölcük Gençlik Merkezi’nde yapıldı Dereceye giren sporculara madalyaları Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.