Giden oyuncular belli oldu
İlk yarının sona ermesiyle birlikte Kocaelispor'da yaprak dökümü başladı. Temsilcimizde beklentilere cevap veremeyen Christian Koukou, Onur Atasayar, Emre Nefiz ve Yusuf Emre Gültekin ile yollar ayrıldı
TEŞEKKÜR EDİLDİ
Trendyol 1.Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor'da yaprak dökümü erken başladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda 4 futbolcuya teşekkür edildi ve kendilerine kulüp bulmaları için izin verildi.Temsilcimizde beklentilere cevap veremeyen santrafor Christian Koukou, sol bek Onur Atasayar, orta saha oyuncuları Emre Nefiz ve Yusuf Emre Gültekin ile yollar ayrıldı Bu futbolcular yeşil-siyahlı ekibin ikinci yarı çalışmalarına katılmayacak.
4 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ
Sezon başında IK Sirius takımından transfer edilen ve oynadığı 10 maçta hiçbir varlık gösteremeyen Christian Koukou hayal kırıklığı yaratmıştı. Ümraniyespor gelen sol bek Onur Atasayar fazla şans bulamadı ve 5 maçta oynadı. Samsunspor'dan transfer edilen 33 yaşındaki Yusuf Emre Gültekin 16 maç oynadı ve 1 gol attı. Emre Nefiz ise 2 maçta sahada sadece 87 dakika kaldı.Bu futbolcular dışında takımdan ayrılmak isteyen futbolculara kolaylık sağlanacak.