Genç atıcılar dünya sahnesinde
25 Haziran 2026 10:36

Genç atıcılar dünya sahnesinde

Almanya'nın Suhl kentinde düzenlenen ISSF Gençler Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünü yetenekli milli sporcularımız Hüseyin Efe Özmen ile Egemen Ağca temsil ediyor

Kocaeli sporunun gururu olan genç atıcılar, uluslararası arenada madalya mücadelesi vermek için Almanya'da sahne alıyor. ISSF (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) tarafından Suhl kentinde organize edilen ve dünyanın dört bir yanından en iyi genç yetenekleri bir araya getiren Gençler Dünya Şampiyonası, tüm hızıyla heyecan dolu müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

HEDEF DÜNYA KÜRSÜSÜNDE YER ALMAK

Atıcılık branşında altyapıya verdiği önem ve elde ettiği istikrarlı başarılarla adından sıkça söz ettiren Kağıtspor Kulübü, milli takıma kazandırdığı genç yeteneklerle Türk sporuna hizmet etmeyi sürdürüyor. Bu dev organizasyonda Ay-yıldızlı formayı terleten sporcularımız Hüseyin Efe Özmen ve Egemen Ağca, kendi kategorilerinde zirveye çıkmak için atışlarını gerçekleştiriyor. Kariyerleri açısından büyük önem taşıyan bu dev şampiyonada uluslararası tecrübe kazanan genç millilerimizin, hem ülkemizi hem de Kocaeliyi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye'ye madalya gururu yaşatmaları bekleniyor.

X