Gaziantep hazırlığı sürüyor
11 Eylül 2025 09:28

Gaziantep hazırlığı sürüyor

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Kocaelispor, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, bugün sabah gerçekleştirilen antrenmanla çalışmalarına devam etti

YOĞUN ÇALIŞMA

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Kocaelispor, hazırlıklarına yoğun çalışma programı ile devam ediyor. Teknik Direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcuların hırslı görüntüleri dikkat çekti. Yeni transferlerden Hrvoje Smolčić ile Botond Balogh da takımla birlikte çalışmalara katıldı.


KONSANTRASYON ÜST SEVİYEDE

Kadroya yeni katılan isimlerin uyum sürecini hızla aşması için özel program uygulanırken, takımın genel konsantrasyonunun üst seviyede olduğu görüldü. Milli takımlarında bulunan Show, Mendes ve Dijksteel antrenmanda yer almazken yeni transferlerden Churlinov, Smolcic ve Balogh takımla beraber çalıştı. Körfez ekibinde tek hedef hafta sonu oynanacak Gaziantep FK deplasmanından galibiyetle dönmek.

X