Engin Koyun istifa edecek
Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından Hodri Meydan’ın yaptığı “Acil koltuğu bırak” çağrısı üzerine kulüp başkanı Engin Koyun “Görevi bırakıyorum” dedi
YORULDUM VE YIPRANDIM
Trendyol 1.Lig’de zirve yarışından her geçen hafta uzaklaşan ve Süper Lig yolunda hedeflerini zora sokan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp başkanı Engin Koyun’a ‘Acilen koltuğu bırak’ çağrısı yaptı. Ankara deplasmanından dönen kulüp başkanı verilen tepkiler sonrası Engin Koyun istifa çağrısı üzerine “Bırakıyorum” dedi. Koyun, " Kocaelispor ve camianın menfaati için devam etmemem gerekiyor. Artık çok yoruldum ve yıprandım" diye konuştu.Kocaelispor’da Koyun’un görevi bırakmasının ardından mevcut başkan vekili Recep Durul ile sezon sonuna kadar devam edileceği öğrenildi.
HEDEF ADAM OLDU
Son haftalarda yaşanan ciddi puan kayıplarının ardından yeşil-siyahlı taraftarlar ilk faturayı teknik adam Ertuğrul Sağlam'a kesti. Kocaelispor yönetimi deneyimli çalılşırıcı ile yolları ayırıp takımın başına Mustafa Gürsel'i getirdi. Ancak kötü sonuçlar devam edince yeşil-siyahlı camia okları Başkan Engin Koyun'a çevirdi ve ağır ifadelerle istifaya davet etti. Taraftarlar iki haftadır ‘Başkan olsana, başkan olsana, Gümüşhane’ye başkan olsana’ sloganları attı.