Derincespor, Bağdatspor’u devirdi
Amatör Süper Lig Play-Off grubunda haftanın en önemli maçında Derincespor, Bağdatspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı
DOLU TRİBÜNLER
Amatör Süper Lig Play-Off'un 3. haftasında Derincespor ile Bağdatspor kozlarını paylaştı. Derince suni çim Stadı'nda oynanan maça gerek Derinceli futbolseverler gerekse Bağdatsporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Emniyet güçlerinin üst seviye tedbir aldığı maçta Derincespor, Bağdatspor'u 3-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Derincesporlu futbolcular soyunma odasında büyük sevinç yaşadı ve galibiyet pozu verdi.
İLK YARI 2-1 BİTTİ
Maçın 22.dakikasında ani gelişen Derincespor atağında Kerem'in pasında Lokman Akyıldız sol çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durum 1-0 oldu. İlk yarıda topla daha çok oynayan Bağdatspor istediği gol pozisyonlarını üretemezken 45.dakikada kaleci Şahin, Özgür'ü ceza sahası içinde düşürünce hakem beyaz noktayı gösterdi. Lokman penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı. 45+1 dakikada Derincespor savunmasının hatasını affetmeyen Bedirhan Özkanlı farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.
GERGİN ORTAM
İkinci yarıda Bağdatspor beraberlik golü için yüklenirken, 70.dakikada Derincespor kalecisi Efe Devran ile Beratcan Altınova arasında yaşanan tartışma sonrasında karşılaşmanın hakemi Beratcan'a kırmızı kart gördü. Bu pozisyon sonrası hem tribünlerde hem saha içinde gergin ortam yaşandı. Maçın son bölümlerinde kırmızı-siyahlı ekibin gol çabaları sonuçsuz kaldı. 90 + 3 dakikada Kerem'in asistinde Özgür Dağdelen'ın golü maçın skorunu tayin etti ve Derincespor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maç sonunda Bağdatspor cephesi maçın hakemine büyük tepki gösterdi.