Derince 1 puanla döndü
15 Nisan 2024 12:52

Derince 1 puanla döndü

2. Lig Kırmızı Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren Belediye Derincespor, deplasmanda oynadığı maçta Iğdır Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.Zorlu deplasmanda 2-0 öne geçen sarı-lacivertliler galibiyeti koruyamadı ve 1 puana razı geldi

 GALİBİYETİ KORUYAMADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren Belediye Derincespor, deplasmanda oynadığı maçta Iğdır Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.Zorlu deplasmanda 2-0 öne geçen sarı-lacivertliler galibiyeti koruyamadı ve 1 puana razı geldi. 13. dakikada Melik Derin'in attığı golle Derince temsilcisi ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 58. dakikad Melik derin kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0'a taşıdı.

KRİTİK MAÇLAR

Ev sahibi ekip 61. dakikada Süleyman Güneş ve 65. dakikada Mücahit Can Akçay'ın golleriye skora denge getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı. Bu sonucun ardından Belediye Derincespor 34 puan ve averajla ateş hattının bir basamak üzerinde yer aldı. Sarı-Lacivertliler 21 Nisan Pazar günü kendi evinde Somaspor'u ağIrlayacak daha sonra Menemen FK deplasmanına gidecek. Son maçta ise kendi sahasında Denizlispor'la oynayacak. 

X