Depremin çocukları buluşuyor
21 Şubat 2023 12:55

Depremin çocukları buluşuyor

Depremin çocukları buluşuyor

1999 depreminde aynı acıları ve üzüntüleri yaşayan Kocaelispor ile Sakaryaspor, bu akşam Kocaeli Stadı’nda dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Maçın tüm hasılatı depremzedelere bağışlanacak

TEK YÜREK OLACAĞIZ

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından büyük yıkım olmuş ve on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Ülke olarak bir yandan yaralarımızı sararken diğer yandan tüm kurumlar, sivil toplum örgütleri ve spor kulüpleri yardım kampanyası başlattı. İki komşu şehir depremzedelere moral ve destek vermek için bu tek yürek olacak.Maçın tüm hasılatı depremzedelere bağışlanacak.Karşılaşmayı Fuchs TV canlı olarak verecek.

SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK

1999 depreminde aynı acıları ve üzüntüleri yaşayan Kocaelispor ile Sakaryaspor, bu akşam Kocaeli Stadı’nda dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Maç öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim okutulacak.Kocaelispor beyaz formayla Sakaryaspor siyah forma ile sahaya çıkacak. Stadyuma gazeteciler dahil tek kişi bile biletsiz giremeyecek. İki ezeli rakibin mücadele edeceği ve büyük anlam yüklenen tarihi maçı sat 20.00’de başlayacak.

X