“Bu Ligde her puan değerli”
17 Aralık 2025 10:14

“Bu Ligde her puan değerli”

Kocaelisporlu Churlinov, 1-1 sona eren Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada ligdeki rekabetin zorluğuna dikkat çekti

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor’da Darko Churlinov, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede Süper Lig’de alınan her puanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

“CİDDİ EFOR SARF EDİYORUZ”

Ligde yüksek tempolu ve mücadeleci maçlar oynandığını ifade eden Churlinov, “Bu ligde her puan çok değerli. Sahada ciddi anlamda efor sarf ediyoruz. Ben de her zaman takımıma katkı vermek için elimden geleni yapıyorum” dedi.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Taraftar desteğine de ayrı bir parantez açan tecrübeli futbolcu, “Buraya gelen taraftarımız için elbette 3 puan almak isterdik. Ancak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

X