Belediye Derince maçlara hazır
03 Mart 2023 14:03

Belediye Derince maçlara hazır

Geçtiğimiz sezondan bu yana mali kriz yaşayan ve futbolcularının alacaklarını devre arasında halleden sarı lacivertliler yaşanan deprem felaketi sonrası çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.

ÇALIŞMALAR SÜRDÜ

Kahramanmaraş merkezli toplam 11 ilde yaşanan büyük kayıpların yaşanmasına sebep olan depremlerin  ardından Türkiye Futbol Federasyonu ligleri ertelemişti. Açıklanan yeni maç programına göre sarı-lacivertliler Amasya maçını 5 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacak.  Belediye Derincespor genç çalıştırıcı Hamza Mutlu ve ekibi gözetiminde çalışmalarını sürdürdü.

4. SIRADA BULUNUYOR

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden  Belediye Derincespor 21 haftalık süreçte 10 galibiyet 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayarak 4.sıradaki yerini aldı. 37 puan toplamayı başaran temsilcimiz son maçında ise Yomraspor’u 1-0 yenmişti. Genç kadrosuyla Play-Off’u hedefleyen Belediye Derincespor kalan haftalarda en iyi skorları almayı amaçlıyor.

X