Altın Kiraz'da müthiş düello
26 Mayıs 2026 13:42

Altın Kiraz'da müthiş düello

Altın Kiraz'da müthiş düello

FULL Medya ana sponsorluğunda, Tertip Komitesi Başkanı Erkan Babur ve koordinatör Mitat Atalay’ın kusursuz organizasyonuyla devam eden 14. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası'nda 15. gün, turnuva tarihine geçecek muazzam bir heyecana sahne oldu. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri'nde, tüm gözlerin tek bir maça çevrildiği gecede son şampiyon ile turnuvanın en iddialı kadrosu karşı karşıya geldi.

ÇEKİŞMELİ MAÇ

Gecenin tek maçında, geçen yılın şampiyonu Cenksan Yangın ile bu yıla güçlü kadrosuyla şampiyonluk parolasıyla başlayan iddialı Maçka Otomotiv kozlarını paylaştı. İlk düdükle birlikte sahadaki tempo, hırs ve futbol kalitesi izleyenleri adeta büyüledi. İki dev ekibin de açık ara şampiyonluk mücadelesi verdiği turnuvada, her pozisyonda müthiş bir heyecan fırtınası yaşandı.

ÜST DÜZEY HEYECAN

Maçka Otomotiv, güçlü kadrosunun hakkını vererek Sultan Aktuğ, Fatih Berber ve Halit Aktun ile goller bulup son saniyeye kadar maçı bırakmadı. Ancak son şampiyon Cenksan Yangın, turnuvadaki ağırlığını koyarak formda golcüleri Ertuğrul Şamlı (2) ve Erdi Söğüt’ün (2) ayağından bulduğu gollerle bu büyük düelloyu 4-3 kazanmayı bildi.

ŞAMPİYON 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın yüksek tansiyonu kartlara da yansıdı. Maç boyunca hakem Ekrem Efe toplam 7 kez sarı kartına başvururken, Cenksan Yangın'da Mustafa Kara kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Son bölümleri adeta nefes kesen, Maçka Otomotiv'in beraberlik için yüklendiği, Cenksan'ın ise eksik kalmasına rağmen şampiyonluk refleksini gösterdiği bu dev randevunun ardından gülen taraf son şampiyon oldu.

X