Altın Kiraz’da gol yağmuru
28 Mayıs 2025 09:44

Altın Kiraz’da gol yağmuru

Kocaeli’nin önemli futbol figürlerinden Metin Özkan’ın organizatörlüğünü, Mithat Atalay’ın ise koordinatörlüğünü üstlendiği Full Medya 13. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda grup etabının ilk haftası tamamlandı

ZAFER SEYAHAT FARKLI KAZANDI

Günün ilk karşılaşmasında Öz-Can Pişmaniye ile Zafer Seyahat kozlarını paylaştı. Grup maçlarının ilk haftasının kapanış mücadelesi olarak sahne alan karşılaşmada iki ekip de dengeli bir oyunla başladı. Ancak hücum hattında daha etkili olan Zafer Seyahat, bulduğu fırsatları değerlendirmekte zorlanmadı ve sahadan 7-4'lük net bir galibiyetle ayrıldı. Zafer Seyahat adına Ender Akaoğlu, Ahmet Erkal ve İrfan Dağ ikişer golle öne çıkan isimler olurken, Cüneyt Erkal da skor katkısı sundu. Öz-Can Pişmaniye’de ise Aykut Okan ve Yener Ersoy’un attığı ikişer gol mağlubiyeti engelleyemedi.

BIGG BRO 2. YARIDA FARKA GİTTİ

İkinci haftanın açılış mücadelesi Bigg Bro Cafe & Restoran ile İpek Ekmek Fırını arasında oynandı. İlk yarısı dengeli geçen karşılaşmanın ikinci devresinde adeta fırtına gibi esen Bigg Bro Cafe & Restoran, rakibine karşı üstünlüğünü kabul ettirerek maçı 8-4 kazandı. Galibiyetin mimarları arasında hat-trick yapan Umut Doğan, iki gol atan Fatih Görmez ve skora katkı sağlayan Tunahan Gündoğdu ile Serhat Kalkan öne çıktı. İpek Ekmek Fırını’nın golleri ise Yusuf Tilaver, Murat Artun ve iki gol kaydeden Aykut Şahin’den geldi.

TURNUVADA HEYECAN ARTIYOR

Turnuvada grup aşamasının ikinci haftası başlarken, takımların ortaya koyduğu performans hem mücadele gücünü hem de dostluk ruhunu ön plana çıkardı. Metin Özkan’ın öncülüğünde geleneksel hale gelen Full Medya Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası yalnızca sportif değil, aynı zamanda sosyal bir kaynaşma platformu olarak da önemini koruyor.  Haber Merkezi

Habere ait diğer görseller

X