12 Temmuz 2023 11:01
Afyon kampı iyi geçiyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor 2.etap çalışmalarına Afyon'da başladı. Temsilcimiz ayağının tozuyla ilk antrenmanı Wyndham Thermal Hotel'in sahasında gerçekleştirdi
11 GÜN SÜRECEK
Mücadele edeceği 1. Lig'e hazırlanan Kocaelispor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap çalışmalarına Wyndham Thermal Hotel'de sürdürüyor. Yeşil-Siyahlılar 11 gün sürecek olan Afyon kampında teknik adam Ertuğrul Sağlam gözetiminde yorucu ve ciddi çalışmalara imza atacak.
FUTBOLCULAR YORULACAK
Lig öncesi fizik ve kuvvete dayalı idmanlar yapacak olan futbolcular Afyon kampında hem çok yorulacak hem de teknik ekibin gözüne girmek için uğraş verecek. Kamp döneminde takıma takviyelerin devam edeceği ve kamp sonunda bazı futbolcularla yolların ayrılması bekleniyor.
BENZER HABERLER