‘Trafik yoğunluğu için iyileştirme yapılmalı’
Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, parti çalışmaları ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Hoyur, “Hükümet Konağı güzergahı üzerinde yaşanacak aşırı trafik yoğunluğu için bir an evvel iyileştirme çalışmaları devreye alınmalıdır” dedi
Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, haftalık parti çalışmaları ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Hoyur, açıklamasında “Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak kuruluşumuzdan bu yana özellikle yerel olmak üzere ülke gündemini, siyasi gelişmeleri, yapılanları, yapılamayanları, yürütülen hizmetleri, aksayan hizmetleri yakından takip etmekte velhasıl tüm vatandaşlarımızın ve Gölcüklü hemşehrilerimizin derdi ile dertlenmekteyiz. 28 Ekim 2024 tarihine kurulan Anahtar Parti son bir yıl içerisinde Türk siyasi hayatına girmiş ve en hızlı büyüyen bir parti olmuştur. Anahtar Parti olarak 1 Kasım 2025 tarihinde Büyük Ankara Kuzey Kongre Merkezinde 30 bin üzerinde partilimizin katılımları ile muhteşem bir 1’inci kuruluş yıl dönümü kutlaması yaptık. Orada gördüğümüz manzara bize bir kez daha göstermiştir ki; Türkiye Anahtar kadroları bekliyor ve bu Anahtar kadrolar ilk genel seçimlerde milletimizin teveccühü ile ülke yönetimini devralacağız” dedi.
‘FAALİYETLERİMİZİ AKSATMADAN SÜRDÜRÜYORUZ’
Hoyur, “Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak her zaman ve her şart altında partimizin misyon ve vizyonuna uygun olarak siyasi faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürüyor, her zaman sevgili Gölcüklü hemşehrilerimiz ile bir arada olmaya gayret ediyoruz. Anahtar Parti kuruluşundan bu yana ülkemizin siyasi hayatına nezaket, zerafat ve liyakat getirmeyi başarmış ve bunu da bir siyasi parola olarak kabul etmiştir. Partimizin bu tutumu ile çok kısa bir süre zarfında toplumumuzun gönlünde çok değerli bir yer edindiğine şahitlik etmekteyiz. Çok kıymetli Gölcüklü hemşehrilerimizin partimize karşı gösterdikleri ilgi ve yakın muhabbet bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte, bizler de hemşehrilerimizin bu teveccühlerine layık olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.
‘10 MAHALLE BAŞKANIMIZIN ATAMALARINI YAPTIK’
Başkan Hoyur, “Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak teşkilatlanma ve üyelik çalışmalarımız yoğun olarak devam etmektedir. Gölcüğümüzün 50 mahallesinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında 10 Mahalle Başkanımızın atamalarını yaptık. En kısa zamanda ise inşallah 50 mahallemizin tamamında Mahalle Başkanlarımızın atamaları yaparak hemşehrilerimize en yakınından, olayın kaynağından, istenildiğinde en kısa zaman ve yerde uluşacağız. Bu vesile ile Gölcüklü hemşehrilerimizi çok yakından ilgilendiren bir hususu da belirtmek istiyorum. Gölcük Hükümet Konağı inşaatı hızla devam etmekte ve yakın zaman içerisinde de hizmete girmesi planlamaktadır, ancak Hükümet Konağının hizmet vermeye başlaması ile birlikte hemen yan tarafta askeri kapının olması, okul bölgesi olması gibi sebepler ile bu güzergah üzerinde aşırı trafik yoğunluğu yaşanacağı aşikar olarak ortada durmaktadır. Bu husus ile ilgili olarak yetkili makam ve mercilerce bir an evvel iyileştirme çalışmaları acilen devreye alınmalıdır. Özellikle sabah işbaşı, akşam okul ve iş çıkış saatlerinde gerek yaya gerekse de araç yoğunluğunun bu cadde üzerinde ciddi tehdit olacağı net olarak görülmektedir” dedi. Meltem ALKAN