Gölcük'te cinayet
17 Temmuz 2017 14:44

Gölcük'te cinayet

Gölcük Saraylı Mahallesi’nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti

Alınan bilgi ve iddialara göre olay, Gölcük Saraylı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde meydana geldi. Yusuf A. ve Turgut A. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf A., yanındaki tabanca ile Turgut A.'ya ateş etti.

BACAĞINDAN VURULDU

Bacağından vurulan Turgut A. çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Turgut A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, cesedi otopsi için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili olarak Yusuf A.’nın yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

BENZER HABERLER
X