Gölcük’te 300 litre mazot çaldılar
İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde park halindeki bir araçtan 300 litre mazot çalan hırsızlar, aynı bölgede bulunan soğuk hava deposundan da 20 kasa elma ve armut çalıp kayıplara karıştı
Olay, önceki gece İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, bir işyerinde park halinde bulunan41 H 7811 plakalı kamyondan, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, 300 litre mazot çalındı. Hırsızlar, aynı bölgede bulunan Sefa Sirmen’e ait soğuk hava deposundan da 20 kasa elma ve armut çalarak kayıplara karıştı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
‘BU OLAY BENİM BAŞIMA İKİNCİ DEFA GELİYOR’
Kamyon sahibi Şentürk Hantik, yapmış olduğu açıklamada; “Önceki gün kamyondan yük boşalttıktan sonra kamyonumun 300 litrelik deposunu doldurdum. Kamyonu bir işyerine iş yerine park ettim ve eve gittim. Sabah geri geldiğimde mazot deposunun kapağının açık olduğunu gördüm. Depoyu inceledikten sonra 300 litre mazotun çalındığını anladım. 1300 liralık mazotum çalındı. Bu olay benim başıma ikinci defa geliyor” dedi.
‘BÖYLE BİR ŞEY DAHA ÖNCE YAŞAMADIK’
Hırsızların 20 kasa elma ve armut çaldıkları soğuk hava deposunun sorumlusuDursun Hür, yapmış olduğu açıklamada; “Akşam arkadaşlarımızla birlikte elma ve armutları kasalara koyarak hazırladık ve işimiz bitince akşam paydosunda eve gittik. Sabah işe geldiğimizde elma ve armut kasalarının yerinde olmadığını gördük. Açıkçası şok olduk. Çünkü bu güne kadar böyle bir şey yaşamadık” dedi. Fahri HANER