‘Gençliğimizle birlikte sahadayız’
05 Mayıs 2026 13:14

‘Gençliğimizle birlikte sahadayız’

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Özder, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Özder, “Esnaf ziyaretlerinden mahalle buluşmalarına, stant çalışmalarından birebir temaslara kadar her alanda gençliğimizle birlikte sahadayız” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Özder, 16 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan “Bir Gençlik Şöleni” programı kapsamında yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özder, açıklamasında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ve Sefo, Merve Özbey, Burak Yeter, Uğur Işılak, Ay Yola gibi isimlerin sahne almasıyla gerçekleşecek bu büyük organizasyon, şehrimiz adına son derece kıymetli. Bizler de Gölcük Gençlik Kolları olarak bu sürecin sorumluluğunu en güçlü şekilde taşıyoruz” dedi.

‘GENÇLERİN KATILIMI İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ’

Sahada yürütülen çalışmalara değinen Özder, “Esnaf ziyaretlerinden mahalle buluşmalarına, stant çalışmalarından birebir temaslara kadar her alanda gençliğimizle birlikte sahadayız. Gittiğimiz her yerde 16 Mayıs’ın önemini anlatıyor, özellikle genç kardeşlerimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz gençliğimizin samimiyeti ve heyecanıdır. Her bir gencimizle birebir ilgileniyor, onların bu sürece aktif katılım sağlaması için yoğun gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

‘GENÇLİK VARSA GELECEK VARDIR’

Çalışmaların sadece davetle sınırlı olmadığını belirten Özder, “Bu süreçte birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendiriyoruz. Gençlerimizin heyecanını diri tutmak, onları bu büyük organizasyona hazırlamak için sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz. 16 Mayıs’ta Kocaeli Stadyumu’nda gençlik güçlü bir şekilde sahada olacak. İnşallah o gün, gençliğin coşkusunu hep birlikte en üst seviyede yaşayacağız. Tüm genç kardeşlerimizi bu anlamlı programa davet ediyorum. Gençlik varsa gelecek vardır” diyerek sözlerini tamamladı. Meltem ALKAN

BENZER HABERLER
X