Emekli Albayın eşi ölü bulundu
Gölcük’te Deniz Kuvvetleri’nden emekli olan Albay Şaban Akman’ın aynı kurumdan sivil memur olarak emekli olan eşi Semra Akman evinde ölü bulundu.
Gölcük Değirmendere Merkez Mahallesi Müfit Saner Caddesinde oturan Deniz Kuvvetleri emeklisi Albay Şaban Akman’ın Deniz Kuvvetleri sivil memur emeklisi hayat arkadaşı Semra Akman (54) evinde ölü olarak bulundu. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Semra Akman’ın ölümü evde tek bulunduğu sırada olması nedeniyle olay şüpheli olarak görüldü.
Olay yerinde ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından ise Semra Akman’ın cenazesiotopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından 2 çocuk annesi olan Semra Akman’ın cenazesi yarın öğle namazının ardından Değirmendere Camii’nden alınarak 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.