Doğalgaz patlamasında  yaralanan kadın öldü
05 Ekim 2017 16:48

Doğalgaz patlamasında yaralanan kadın öldü

Darıca’da doğalgaz sıkışması sonucu bir apartmanın bodrum katında meydana gelen patlamada yaralanan kadın hastanede yaşamını yitirdi

Darıca Bayramoğlu Mahallesi İlbeyi Sokağı'ndaki bir apartmanın bodrum katındaki dairenin mutfağında meydana gelen doğal gaz patlamasının ardından Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen ev sahibi Suna Gültekin (38), yapılan müdahaleye karşın yaşamını yitirdi. 

BİR YAŞINDAKİ BEBEĞİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

İki çocuk annesi Gültekin'in cenazesinin İstanbul'da toprağa verileceği, Farabi Devlet Hastanesi’ndeki diğer yaralı bir yaşındaki Havanur Sevinç'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.Apartmanın bodrum katındaki dairenin mutfağında doğal gaz sıkışmasından dolayı önceki gün meydana gelen patlamanın ardından Gültekin ile Sevinç, ambulansla Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, dumandan etkilenen 13 kişi de tedbir amaçlı özel bir hastaneye sevk edilmişti.

BENZER HABERLER
X