Çalıntı araçla soygun yaptılar
İzmit’te meydana gelen olayda, çaldıkları araçla yaklaşık 50 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalan 3 kişi, polis tarafından yakalandı
İzmit Erenler Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı’nda bulunan bir iş yerine ait depoya giren hırsızlar 50 bin TL değerinde inşaat malzemesini alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından soruşturma başlatan İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 3 kişi olduğu belirlenen zanlıları kısa sürede yakaladı.
Polis ekipleri hızsızlık zanlıları ile birlikte iş yerinden çalınan 50 bin TL olan inşaat malzemesi de ele geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen H.D., H.D. ve E.B. isimli şahısların olayda kullandıkları iki araçtan birinin de çalıntı olduğu belirlendi. Zanlılardan E.B.’nin decezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Yaşı küçük olan H.D. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderilirken E.B. ve H.D. ise Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.