Aile Tıp Merkezi, 1 Aralık’ta açılıyor
25 Kasım 2015 16:13

 Aile Tıp Merkezi, 1 Aralık’ta açılıyor

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde hizmet veren fakat hastane olarak yeni binada hizmete başlamasının ardından kapanan Aile Tıp Merkezi, yoğun istek üzerine, 1 Aralık’ta yeniden eski binasında hizmete başlıyor

2006 yılında temeli atılarak 2007 yılında hizmete başlayan Aile Tıp Merkezi, 2014 yılında Çiftlik Mahallesi’nde yapılan hastane ile yeni binasında hizmet vermeye başladı ve Aile Tıp Merkezi kapandı. Halkın, tıp merkezinin eski yerinde tekrar açılması yönündeki yoğun isteğini dikkate alan hastane yöneticileri, tıp merkezinin yeniden faaliyete geçmesi için çalışmalara başlamıştı. Merkezin iç kısmında çalışmaların tamamlanmasının ardından merkez, 1 Aralık’ta faaliyete geçecek. Konu ile ilgili bilgi vermek amacıyla hastane yönetimi, bugün tıp merkezi binasında, kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇALIŞACAK

Toplantıda bilgi veren Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus, konuşmasında “Gölcük’te uzun yıllar sağlık alanındaki ihtiyacın neredeyse tamamına cevap veren Aile Tıp Merkezi, 1 Aralık 2015’ten itibaren Gölcüklülerin alıştığı adreste, pazar günleri hariç olmak üzere her gün saat 08.00 – 22.00 arasında yeniden hasta kabul etmeye başlayacak. Merkezimizde, acil servis, dahiliye, çocuk hastalıkları, genel cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum birimlerinin yanı sıra son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış fizik tedavi ve rehabilitasyon birimiyle de hastalarımıza hizmet vereceğiz. Bayanları yakından ilgilendiren estetik birimi, konusunda deneyimli kadrosuyla estetiğe dair her türlü ihtiyaca cevap verecek” dedi.

‘İLGİNİN OLMASI, BİZİ MEMNUN EDİYOR’

Talus, açıklamasının devamında “Bize bu derece bir ilginin olması, işimizi iyi yaptığımızın bir göstergesi oluyor. Kadın hastalıkları ve doğum bölümünde Op. Dr. Faruk Karakaya ve Op. Dr. Resul Patan, dahiliyede Uzman Dr. Beyti Karaca, çocuk hastalıkları bölümünde Uzman Dr. Füsun Çelikkol, genel cerrahide Op. Dr. Torkom Celep, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinde Uzman Dr. İsmail Binbir, göz hastalıklarında Op. Dr. Ruken Çinik, acil serviste ise Dr. Doğan Karahan hasta kabul edecek. Merkezimizde ayrıca işe giriş tetkik ve raporları da verilecek. Başiskele’de de 1 yıl içinde bir tıp merkezi açmayı planlamaktayız. Tıp merkezi önünden kalkmak üzere her yarım saatte bir, hastanemize servisimiz kalkacak. 35 personel, 6 hemşire, 4 laborant, 10 da hasta hizmetleri personelimiz, merkezde görev yapacak. 

BENZER HABERLER
X