Zabıtadan pazar denetimi
27 Aralık 2017 16:02

Zabıtadan pazar denetimi

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün Çarşamba Pazarı’na giderek tezgahları denetledi

ve herhangi bir sorunun yaşanmaması adına rutin kontrollerde bulundu. Ekipler, ürünleri de denetleyerek etiket kontrollerini yaptı. 

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçemiz genelinde kurulan semt pazarlarına bazı dönemlerde rutin kontroller düzenliyor. Bu kontroller neticesinde hem tezgahlar ve teraziler denetleniyor hem de halk sağlığını tehdit edebilecek olası gıda maddelerinin satışının önüne geçiliyor. Ekipler, dün de bu kapsamda Çarşamba Pazarı’na giderek hem buradaki tezgahları ve satılan sebze ve meyveleri denetledi hem de etiket kontrollerini yaptı. Herhangi bir sorunun ortaya çıkmadığı denetimlerde ekipler, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

TEZGAHLAR VE ÜRÜNLER KONTROL EDİLDİ

Gölcük Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, yapmış oldukları denetimlerde tezgahların düzenini, sebze ve meyvelerin uygun koşullarda satılıp satılmadığını denetleyerek herhangi bir sorunun çıkma olasılığını da ortadan kaldırmış oldu. Ekipler, tezgahları dikkatle incelerken eksiği görülen konularda da esnafları bilgilendirdi. Ekipler, “Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli ürünleri alması, hem halkın kendisi için hem de pazarcı esnafın devamlılığı açısından oldukça önemli. Bizler de bu kapsamda yaptığımız rutin kontrolleri belirli aralıklarla devam ettireceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X