
Yusufoğlu, ‘Yönlendirici görevi üstleniyoruz’
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, ilçemizde yapılmasını bekledikleri projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yusufoğlu, “Yönlendirici görevi üstleniyoruz” dedi
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve ilçemizde yapılmasını bekledikleri projelerle ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yusufoğlu, yaptığı açıklamada “23 Nisan 1920 günü kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, ulus egemenliğinin başladığını ve halkın bizzat yönetimde olduğunu gösteren bir adım olarak önümüzde açıkça duruyor. Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bugünü bayram olarak kutluyor ve çocuklarımızın sevincine ortak oluyoruz. Ülkemizin düşmanlardan kurtulması ve bağımsız bir şekilde bu zamana kadar gelmesinde emeği olan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.
‘NELERİN YAPILMASI GEREKTİĞİNİ İFADE EDECEĞİZ’
Sözlerine devam eden Başkan Yusufoğlu, “Seçimlerin bitmesi ile birlikte artık ülkemizi 4 yıl seçimsiz bir süreç bekliyor. Bu zaman dilimi içerisinde bizler İYİ Parti olarak çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Seçim olmasa da sahada olacağız, halkımızla sohbet edip onların eksiklerini not ederek bu eksiklerin giderilmesi için çalışacağız. Dört yıl seçim olmayacak diye bizler de duracak değiliz. İlçemizdeki eksiklerin, yapılması gereken projelerin ne olduğunu biliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Gölcük’te neler yapılması gerektiğini açıkça ifade edeceğiz” dedi.
‘GEREKEN ADIMLAR ATILMALI’
Başkan Yusufoğlu, açıklamasının devamında “Gölcük’te bizim belirlediğimiz ve Belediye Başkan Adayımız İsmail Aynacı’nın gerçekleştirmek istediği projeler, gerçekten bu kentin eksiklerini gidermekle birlikte, Gölcük halkının sosyal yaşantısını ciddi anlamda olumlu etkileyecekti. Şimdi bizler, Gölcük’teki eksiklerin ve yapılması gereken projelerin ne zaman yapılacağını dikkatle inceliyor ve gerekirse bu noktada yönlendirici görevi üstleniyoruz. Gölcük’ün sosyal anlamda eksiklerinin giderilmesi yanında, ulaşım gibi önem arz eden her konuda gereken adımların atılmasını istiyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL