Yunus Emre’yi yılanlar bastı
Gölcük Yunus Emre Mahallesi 568 Ada sakinleri, yılanların istilasına uğradı. Yunus Emre Mahallesi’ni basan zehirli yılanlar, vatandaşların korkulu rüyası haline geldi.
Belediyeden otların biçilmesini isteyen vatandaşlar, “Geceleri uyuyamaz hale geldik. Lütfen yardım edin” dedi
Yunus Emre Mahallesi sakinleri, 4 gündür yılanlarla mücadele ediyor. Gölcük Yunus Emre Mahallesi 568 Ada yılanların istilasına uğradı. Sabahın erken saatlerinde binaların önlerinde ve bahçelerinde yılanları gören vatandaşlar, hemen Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve belediyenin bir kaç kurumunu bilgilendirdi. Ancak şikayetleri dikkate alınmayan mahalliler, gazetemizden yardım istedi.
‘ZEHİRLİ YILANLAR KORKULU RÜYAMIZ OLDU’
Mahalle sakinleri, “Depremden sonra burada ikamet ediyoruz. Yaz mevsimden dolayı yılanlar mahallemizi bastı. Bir sabah uyandığımızda bahçemizde bir sürü yılan gördük. Yılanları kendi imkanlarımızla yok etmeye çalıştık. Bu süreç içerisinde yetkilileri aradık. Fakat ilgilenen olmadı. Yine aynı zaman içerisinde durakta araba beklerken aniden yılan üzerimize atladı. Can havliyle kendimizi durak dışına attık ama yılan arkamızdan gelmeye devam etti. Birçoğu zehirli olan yılanlar, çocuklarımız ve bizim için büyük tehlike arz ediyor. Etrafımızda bulunan otların biçilmemesinden dolayı yılanlar bu tarafa doğru yöneliyor. Buradaki otların biçilmesini istedik. Fakat yine ilgilenen olmadı. Bugün ise çocuklarımız yılanların korkusundan geceleri uyuyamaz hale geldi” dedi.