
Yılmaz’dan Hamidiye ve sanayide ziyaretler
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz, Hamidiye ve sanayi esnafını ziyaret ederek plan ve projelerini anlattı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, 31 Mart seçimlerine yönelik olarak ilçemizdeki ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Yılmaz, beraberindeki CHP heyeti ile birlikte ilk olarak Hamidiye’de vatandaşlarla buluştu. Yılmaz’a CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve CHP Gölcük Belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Hamidiye Köyü, geçmişten beri Gölcük ilçemizin en önemli köylerinden biri oldu. Köylerimize hizmet bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor” dedi.
‘ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ’
Yılmaz, sözlerinin devamında “Hem köylerimizin ilçe merkezine uzaklığı hem de köylerde yaşayan sakinlerimizin kentimize tarım ve üretim anlamında sağladıkları katkıyı düşünerek köylerimize hizmetten vazgeçmeyeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Gölcük’te şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Gölcük’te en iddialı partiyiz. Bunun en önemli sebebi, partimizin yönettiği kentlerdeki şeffaflık ilkesidir. Belediyelerin kapıları her zaman halka açık olmalı, icraatlar vatandaşa en şeffaf şekilde anlatılmalı. Biz de bu ilke doğrultusunda Gölcük’te şeffaf belediyecilik örneği sergilemek istiyoruz. Bugüne kadar Gölcüklülerin bize yoğun teveccühleri oldu. İddiamızı halkımızın desteği ve ilgisinden alıyoruz” dedi.
‘SANAYİDEKİ EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ’
Yılmaz’ın bir diğer ziyareti de Gölcük Sanayi Sitesi’ne oldu. Yılmaz, ziyaretinde “Gölcük sanayisine sürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Daha önce de defalarca kez sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde esnafımızın bizden ATM, postane ve sosyal alanlar gibi talepleri oldu. Bu taleplerin tümünü not aldık. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk işimiz buradaki eksiklerin giderilmesi olacak. Sanayi esnafımızın da bize yakınlığı bizim iddiamızı arttırıyor. Kendilerine teşekkür ederiz. Gölcük’ü hak ettiği yere taşımak istiyoruz ve bunda Gölcük sanayi esnafının da katkısı önemli. Biz sanayi esnafımızla birlikte kent dinamiklerini tekrar harekete geçirmek istiyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL