Yılmaz: Çiftçilerimizin yanındayız
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “13 yıllık iktidarımız da her zaman çiftçilerimizin yanında olduk” dedi
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kandıra'da ziyaretlerde bulundu.
SKM programları kapsamında Kandıra'da ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, ilk olarak hukuk bürosu açılışı yaptı. Açılışta iki genç avukata hayırlı kazançlar diledikten sonra fabrika ziyaretinde bulunan Yılmaz, fabrikada çalışan işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Yılmaz, daha sonra bir dönem Dedesi Ali Yılmaz'ın da Kandıra'da müftü olarak görev yaptığı Kandıra Müftülüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Müftü Burhan Bilgin, Yılmaz'ı müftülük çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
KÖYLERE GİTTİ
Müftülük ziyaretinin ardından Kandıra'nın Sinanlıbilalli köyüne gelen Yılmaz, burada köy sakinleri ile buluşarak önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "13 yıllık iktidarımız da her zaman çiftçilerimizin yanında olduk. Çiftçilerimize desteğimizi her yıl arttırarak devam ettirdik. Bu desteğimizin daha da artacağını seçim beyannamemizde de belirttik. Çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Sinanlıbilalli köyünün ardından Seyitaliler köyüne gelerek köy sakinleri ile sohbet eden Yılmaz, burada da Türkiye'nin 2023 vizyonunu anlattı.