‘Yetim çocuklarımızın yüzünü güldürdük’
İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ilçemizde yetim etkinliği programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Bilgin,”Yetim çocuklarımızın yüzünü güldürdük. Bu da bizim için en güzel hediye” dedi
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yetim etkinliği programı ile yetim çocukların yüzünü güldürdüklerini söyledi. İlçemizde Kavaklı Sahili’nde gerçekleştirdikleri yetim etkinliğine katılımın yüksek olduğunu belirten Bilgin, yurtiçi ve yurt dışı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Bilgin, yaptığı açıklamada: “İHH Gölcük Temsilciliğimiz kayıtlarında bulunan yetim çocuklarımıza yönelik yetim etkinliğimizi Kavaklı Sahili’nde yaptık. Temsilcilik çalışmalarımız arasında önemli yeri olan yetim etkinliğimize katılım yüksek oldu” dedi.
‘SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ DE BİR YETİMDİ’
Bilgin, açıklamalarının devamında, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in övdüğü kullardan oluruz inşallah. Sevgili Peygamberimiz, ‘Her kim bir yetimin gönlünü hoş eder, elinden tutarsa ahirette iki parmağını göstererek benimle olacaktır’ demiştir. Şunu hiç unutmayalım ki Sevgili Peygamberimiz de bir yetimdi. Yetim etkinliği programımıza İHH Kocaeli İl Başkanımız İsmail Yeşildal, Yetim Birimi Başkanı Hüseyin Kanca, Gölcük Temsilciliğimiz Kadın Kolları Başkanımız Serpil Veziroğlu, Kocaeli ve Gölcük Temsilciliğimizden bazı Yönetim Kurulu Üyelerimiz katılım sağladı” dedi.
‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’
Bilgin, açıklamasının sonunda “Yetim etkinliğimiz kapsamında düzenlediğimiz piknik programımızda yetim çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulunduk. Çocuklarımız çuval yarışı, halat çekme yarışı gibi oyunlarla çok güzel bir gün geçirdi. Yarışmalarda birinci gelen çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim ettik. Çocuklarımız etkinliğimiz ile çok mutlu oldu, yüzleri güldü. Bizim için en güzel hediye bu. İHH Gölcük Temsilciliğimizin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çalışmaları aralıksız sürmektedir. Yaz döneminde de çalışmalarımıza devam edecek ve bizden beklenen çalışmaları Allah rızası için hayata geçirmeye gayret göstereceğiz” dedi. Arif ÖZTOK