Yeşil: 1 Kasım’da sevinen biz olacağız
MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender öncülüğünde düzenlenen sandık görevlileri eğitim programına MHP Kocaeli Milletvekili adayları Ahmet Yeşil, Musa Coşkun, Dijle Akın ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü katıldı
Kartepe sandık görevlileri eğitiminde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, 1 oyu dahi ziyan etmeyeceklerini ve 1 Kasım’a kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi. MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender öncülüğünde düzenlenen sandık görevlileri eğitim programına partililer yoğun katılım gösterdi. Sandık görevlilerinin daha dikkatli ve alanında uzmanlaşması için gerçekleştirilen eğitim programına MHP Kocaeli Milletvekili adayları Ahmet Yeşil, Dijle Akın, Musa Coşkun ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü katıldı.
‘OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Eğitim programının açılış konuşmasını MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender gerçekleştirdi. Saha çalışmasında bayanların önemini vurgulayan Başkan Kalender, “7 Haziran seçimlerinde 28 saat uykusuz kaldık. Oylarımıza sahip çıkmanın yolu bu eğitimlerden geçiyor. 1 oyun dahi ziyan olmasına izin vermeyeceğiz. 302 oy yüzünden vekil kaybettik. Gece gündüz çalışacağız” cümleleri ile 1 Kasım’ın önemini vurguladı.
‘DERDİMİZ VATAN MESELESİ’
İlçe Başkanının ardından sırasıyla vekil adayları söz aldı. İlk konuşmayı gerçekleştiren MHP Kocaeli Milletvekili adayı Dijle Akın, sıralamanın kendisi için hiçbir öneminin olmadığını söyledi. Akın, “Milli ve dini değerlerimizi kaybettik. Kimsenin ben deme lüksü yok. İstiklal Marşı okunurken oturuluyor. Andımız kaldırılıyor. Derdimiz sadece vatan meselesi” şeklinde konuştu.
‘TOPLUMDA ÖTEKİLEŞTİRME VAR’
MHP Kocaeli Milletvekili adayı Musa Coşkun ise ülkenin en önemli sorununun ötekileştirme olduğunu söyledi. Coşkun, “Ben kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum. Milliyetçiliğimizden rahatsız olanlar, bizi dışlayanlar bugün milliyetçi olmaya çalışıyor. İmaj ekonomisi ile toplum kandırılıyor. Asıl sorulması gereken vatansız bir ekonominin kime ne faydası var” dedi.
‘İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL’
MHP Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Yeşil, “Bizim için isimler önemli değil. Öncelikle sandık görevlileri eğitim programının önemini iyi anlamalıyız. 7 Haziran seçimlerinde yanılma payımız yüzde 0,1 olduğunu unutmamak gerekir. Biz sağlam çalışacağız. Hakkımız olduğu gibi de 1 Kasım günü sevinen biz olacağız. Vatanımıza sahip çıkacağız. Vatanımız olmazsa ne şerefimiz kalır ne namusumuz” cümleleri ile düşüncelerini ifade etti.