Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, İlçe Yöneticisi Ertuğrul Albayrak ile birlikte, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette düşüncelerini dile getiren Başkan Çakır, “İlçemizde yaptığımız çalışmaların halkımıza aktarılması hususunda yerel basının büyük bir önemi olduğunu biliyoruz. Partimizin programını, düşüncelerini, plan ve projelerimizi halkımıza yerel basınımız, gazetelerimiz sayesinde eksiksiz bir şekilde aktarabiliyoruz. Bu anlamda basının sosyal hayatımızda büyük bir önemi olduğunu söyleyebiliriz” dedi.
‘ÇALIŞMALARIMIZI BASIN YOLUYLA HALKIMIZA AKTARABİLİYORUZ’
Başkan Çakır, açıklamasının devamında “Ne kadar çalışırsak çalışalım, bunu halkımıza aktaramadığımız müddetçe tüm emeğimiz havada kalır. Bu noktada da basın devreye giriyor. Basın kuruluşlarımızın yaptığı haberler sayesinde, yaptığımız her şeyi halkımıza aktarabiliyoruz. Bu vesile ile 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü gönülden kutluyoruz. Çalışmalarınızda her zaman başarılı olmanızı dilemekle birlikte, halkımıza her zaman objektif bir şekilde haberleri aktarma konusunda da sizlerin büyük bir emeği olduğunun farkındayız” dedi.
‘ÇALIŞMALARIMIZI PLANLIYORUZ’
Sözlerine son veren Başkan Çakır, “Basının özellikle ilimizde bir ayrıcalığı var. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de basına büyük bir önem vermiştir. 16 Ocak 1923 tarihinde İzmit'te Kasr-ı Hümayun’da düzenlediği, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine yönelik hedeflerini anlatıp yol haritasını çizdiği tarihi basın toplantısını da ilimizde yapmıştır. Bizler de basınımıza gerekli kıymeti vermek adına her zaman çalışmalarımızı planlıyoruz. Basın bizim gözümüz, kulağımızdır. Tekrar 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL