‘Yeni yıl ile projeler başlayacak’
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, seçim sonuçlarının ardından Gölcük’te yapımı planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Başkan Ellibeş, kalan projelerin de yapımının en kısa sürede başlayacağını ifade etti
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, seçim sonuçlarının ardından ilçemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bazı bilgiler verdi. Projelerin birçoğunun tamamlandığını ifade eden Başkan Ellibeş, yapılacak olan diğer çalışmalarla birlikte Gölcük’ün birçok noktada rahatlayacağını söyledi. Başkan Ellibeş, “İlçemizde bir battı-çıktı projesi yapmayı planlıyoruz. Bu proje için şu an onay bekleniyor. Büyük ihtimalle 2016 yılının nisan ayında bu çalışma başlayacak. Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi bitti ve çalışmaları devam ediyor. Bu projenin de bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor” dedi.
PROJELER DEVAM EDECEK
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçemizde yapımı planlanan kentsel dönüşüm ve diğer projelerle ilgili olarak da bilgiler verdi. Başkan Ellibeş, “Bilindiği gibi, Kurban Bayramı öncesinde kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tespit çalışması yapılması için bir ihale yapılmıştı. İhaleyi alan firma, tespitler yapmaya devam ediyor. Her alanda hak sahiplikleri tespit ediliyor. 2016 yılının nisan ayı sonu ile mayıs ayı başında ihale süreci başlayacak ve sonrasında çalışmalar başlayacak. Değirmendere’de Vizyon 2023 kapsamında yapılan Yalı Evleri Projesi’nde iki evin yapımı tamamlandı. Kısmet olursa 2016 yılı sonu ile en geç 2017 yılı ilk çeyreğinde bu proje de tamamen bitecek” dedi.