Yeni sanayi projesi, 14 Kasım’da ihaleye çıkıyor
17 Ekim 2016 17:16

Yeni sanayi projesi, 14 Kasım’da ihaleye çıkıyor

Kentsel dönüşüm ve ilçemizde yapılması planlanan diğer projeler hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni sanayi projesinin 14 Kasım’da ihaleye çıkacağını belirtti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm kapsamındaki projeleri değerlendirirken, şu açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş, “Kentsel dönüşüme sanayiden başladık. Yeni sanayimizin yapımı için projemizi tamamladık ve proje, 14 Kasım’da ihale edilecek. Biz, ilçemiz için gerekli kazanımları en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Gölcük Sivritepe’de, Denizevler Mahallesi için yapılacak olan 630 konutluk projemiz de 2 ay içerisinde ihaleye çıkacak. Kentsel dönüşüm kapsamındaki Gölcük merkezinin projesinde de son aşamaya gelindi” dedi.

BATTI ÇIKTI PROJESİNİN ÖNEMİ

Başkan Ellibeş, açıklamalarının devamında; “Kentsel dönüşüm kadar önemli olan bir diğer proje de battı çıktı projesi. Biz, bunun çalışmalarını da aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Battı çıktı projemiz, bu yılsonunda ihaleye çıkacak. Bu projemiz de D- 130 Karayolu belediye binasının önünden başlayacak ve Donanma ışıkları dahil olmak üzere uzanacak. Yanı battı çıktı, belediye binasının önünde başlayacak ve Donanma ışıklarda bitecek. Bu proje tamamlandığında, ilçemizde trafik sorunu büyük ölçüde çözülecek. Bu proje kapsamında, Gölcük D-130 Karayolu’nda bulunan 3 trafik ışığı kaldırılacak. Araçlar ışıklarda durmayacak ve transit geçiş sağlanacak. Bu proje ile Amiral Sağlam Caddesi ile Donanma Caddesi, geçişlerde rahatlayacak” dedi.

2 TANE KAPALI OTOPARK YAPILACAK

Önemli projelerden bir tanesinin de kapalı otopark olduğunu belirten Başkan Ellibeş, “Bir kapalı otoparkımızı yaptık ve hizmete soktuk. İki kapalı otoparkımız daha yapılacak. Biri Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde bulunan arsada, diğeri ise Merkez Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan alanda yapılacak. Bu alanlarda kamulaştırmalarımız yüzde 96 tamamlandı. Geri kalan yüzde 4’te tamamlandığında proje çalışmalarımız başlayacak. Değirmendere yalı evleri projemiz hızla devam ediyor. İlçemiz için kazanımlar elde ederken, bir yandan da halkımızın rahat ve huzur içinde yaşayabilmesi için hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Fahri Haner

BENZER HABERLER
X